Jelena Maćić: Na Soraju se lože samo gejevi

Izvor: Svet, 07.Okt.2015, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Maćić: Na Soraju se lože samo gejevi

Poznata estradna šminkerka Jelena Maćić gostovala je u emisiji “Desetka” na “Grand” televiziji u kojoj je govorila o izgledu pozantih dama nakon što su se podvrgle plastičnim operacijama.
Kada je na red došla starleta Soraja Vučelić ona je po njoj osula paljbu.
“Ona je postala gej ikona. Ona ne izgleda onako kako žena treba da izgleda. Meni je svaki frajer koji se >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << loži na nju sumnjiv po pitanju seksualnog opredeljenja. Svi oni koji vole sve što je XXL ili je Edipovac ili je gej, rekla je Maćićeva.
Šminkerka je istakla da se starleta toliko fotošopira na Instagramu da ne liči više ne sebe i da liči na animiran lik.
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Jelena Maćić: Na Soraju se lože samo gejevi

Izvor: Scandal.rs, 07.Okt.2015

Poznata estradna šminkerka Jelena Maćić gostovala je u emisiji “Desetka” na “Grand” televiziji u kojoj je govorila o izgledu pozantih dama nakon što su se podvrgle plastičnim operacijama...Kada je na red došla starleta Soraja Vučelić ona je po njoj osula paljbu...“Ona je postala gej...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.