Stilski telefon

Izvor: Domino Magazin, 28.Feb.2011, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stilski telefon

Sony Ericsson Vivaz će vam se dopasti

Sony Ericsson Vivaz je telefon veoma sličan Satiju, međutim on Symbian platformu iskorišćava u potpuno drugačijem maniru. Rezolucja kamere snižena je na 8,1 Mpx, što je dobar potez, obzirom da i rešenja sa jačim senzorima nisu donela ništa posebno.

Takođe smanjena je i interna memorija, ali su na kontu toga dodati brži procesor, video snimanje u HD rezoluciji, kao i more softverskih dodataka kojima se mnoge >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << stvari vezane za editovanje multimedijalnih materijala mogu ubrzati ili odraditi na daleko lakši način. Upravo zbog toga krećemo od njih. Uz procesor ARM Cortex A8 na 720 Mhz i grafički čip PowerVR SGX, specijalno konstruisan za bolje 3D okruženje u igrama testirani nema šta ne može da prikaže od pokretnih slika. Inače, SE Vivaz dolazi sa 75 MB interne memorije i oko 256 MB RAM memorije. Na osnovu toga nije teško zaključiti da se radi o izuzetno moćnom telefonu, koji vas nikada neće ostaviti ne cedilu.

Korisnički interfejs prilagođen je Sony Ericsson-ovim standardima, ali mu je struktura slična novijim touchscreen Nokia-jinim telefonima istog softvera. Takođe, uz klasične plejere koje nudi Symbian, tu su i Walkman plejer i Media meni, koji je u potpunosti urađen u Flashu.

Cena (sa PDV-om): 34.999,00 dinara

Kontakt: ComTrade Shop, www.comtradeshop.rs

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.