Sony objavio Xperia P i U na MWC

Izvor: Baguje.com, 27.Feb.2012, 00:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sony objavio Xperia P i U na MWC

Na svetskom mobilnom kongresu u Barseloni, pored Samsunga, LG i Huawei-a, i Sony nam je spremio mobilne telefone. Ovoga puta, i za sada, samo 2 komada. U pitanju su modeli Xperia P i Xperia U. Bitno je da pomenemo da je Sony ove godine izašao sam, bez Eriksona jer su se nedavno podelili i sada stari Sony-Ericsson pripada kompletno Sony koorporaciji.
Xperia P Xperia P je verovatno glavna stvar koju će Sony objaviti na ovogodišnjem kongresu. Telefon je napravljen od >> Pročitaj celu vest na sajtu Baguje.com << aluminijuma i deluje dosta čvrsto. Unutra se nalazi dual-core procesor, Android 2.3 (sigurno uskoro stiže i 4.0), 4 inčni ekran 'White Magic', 8 MP kamera, NFC podrška i HDMI veza za spajanje sa ostalim uređajima.

Xperia U
Ovaj mališa se već i očekivao jer je dugo najavljivan. Ima takođe dual-core procesor, Android 2.3, takođe ga očekuje 4.0, 3,5 inčni 'Reality' ekran, i prema podacima koje imamo od Sony-a bateriju koja će da izdrži 6 sati prilikom razgovora. Ovaj telefon je namenjen onima koji ne boluju toliko od veličine telefona (u zadnje vreme što veći to bolji :)).

Srodni postovi

Sony Xperia Active – skoro neuništiv telefon

Sony Ericsson Xperia X12 Arc

Sony kupio 50% Ericsson-a u SonyEricsson kompaniji
Post "Sony objavio Xperia P i U na MWC" je objavio djevrek za sajt Baguje.COM, dana 26. 02. 2012.
Kategorije: Android, Mobilni, Vesti | Tagovi: MWC, sony, xperia



Nastavak na Baguje.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Huawei spremio i tablet – MediaPad 10

Izvor: Baguje.com, 27.Feb.2012

Pršte vesti sa ovogodišnjeg svetskog mobilnog kongresa u Barseloni. Nakon što smo objavili da je Huawei predstavio trenutno najbrži telefon na svetu sa potpuno novim procesorom od 4 jezgra, sada saznajemo da nam od iste firme stiže i tablet uređaj pod imenom MediaPad...Specifikacije koje imamo...

Nastavak na Baguje.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.