Sony Ericsson C902 Cyber

Izvor: Blic, 06.Avg.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sony Ericsson C902 Cyber

Ograničeno izdanje titan srebrnog C902 Cyber-shot mobilnog telefona je najava za mobilni telefon koji koristi Džejms Bond u najnovijem filmu „Zrno utehe", a koji će se pojaviti u bioskopima širom sveta tokom novembra ove godine.

Sony Ericsson sa zadovoljstvom objavljuje ekskluzivno partnerstvo između 22. avanture Džejms Bonda EON Productionsa u izdanju Metro-Goldwyn-Mayer Pictures/Columbia Pictures i titan srebrnog izdanja C902. Telefon kakav koristi Džejms Bond >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << - kojeg u novom filmu glumi Danijel Krejg - biće dostupan u ograničenom vremenskom razdoblju, a uključivaće memorijsku karticu s mnoštvom 007 sadržaja.

Uz sve to, korisnici će dobiti priliku i da saznaju šta je tačno potrebno da bi se postalo tajni agent poput Džejms Bonda igrajući prvi nivo ekskluzivne predinstalirane igrice u špijunskom stilu. Dodatno, na telefonu i na memorijskoj kartici biće dostupna najava filma u boji, intervjui sa zvezdama i ekskluzivni sadržaj poput pozadina i screensavera.

Džejms Bond koristi C902 Cyber-shot da bi fotografisao dokaze, a telefon mu pomaže i u izvršavanju njegovih zadataka. Fotoaparat s pet megapiksela, koji ima jedinstveni klizni poklopac sočivom, osvetljene ikonce osetljive na dodir koje osiguravaju brz i jednostavan pristup opcijama fotoaparata, detekcijom lica, blicom i autofokusom omogućava Džejmsu Bondu da pošalje fotografije visoke rezolucije MI6 za brzu identifikaciju neprijatelja. Telefon takođe nudi BestPi opciju koja korisnicima omogućava da fotografišu devet fotografija u nizu objekta u pokretu i izaberu najbolju fotografiju koju će koristiti, za slikovno blogiranje koje omogućava postavljanje fotografija na blog stranice i PictBridge za direktno štampanje na štampaču bez potrebe za ličnim ili prenosnim računarom.

C902 Cyber-shot je UMTS/HSDPA 2100 i EDGE/GPRS 850/900/1800/1900 telefon koji će biti dostupan na odabranim tržištima krajem 2008. godine.

Danijel Krejg se u filmu „Zrno utehe" ponovo pojavljuje u ulozi Džejmsa Bonda 007, čiji je tvorac Ijan Fleming, i koristiće ovaj mobilni telefon. Da li mu treba bolja reklama?

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.