MTV EUROPE MUSIC AWARDS 2009.

Blog: Clubbing.rs, 09.Nov.2009, 03:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MTV EUROPE MUSIC AWARDS 2009.

Beyoncé je bila glavna pobednica večeri na dodeli MTV Europe Music Awards (EMA) 2009 u Berlinu. Svestrana pevačica, tekstopisac i producentkinja kući je odnela ukupno tri trofeja i to u kategorijama – Najbolji ženski izvođač(Best Female), Najbolja pesma (Best Song) i Najbolji videospot (Best Video) na dodeli EMA koja se održala u dvorani O2 World 5. novembra 2009. godine. Sponzori dodele MTV Europe Music Awards su Sony Ericsson, MTV Games / Harmonixov The Beatles™: Rock Band™ i Dell.

Eminem je osvojio nagradu u prestižnoj kategoriji Najbolji muški izvođač (Best Male), koja se dodeljuje u "čast i slavu" savremenih evropskih muzičkih zvezda, dok je Jay-Z trijumfovao u kategoriji Najbolji urbani izvođač (Best Urban). U2 su zaslužno odneli nagradu u kategoriji Najbolji izvođač uživo (Best Live Act) i tako osvojili već treću nagradu EMA od 1994. godine, kada se održala prva dodela MTV Europe Music Awards.

Fotografije by Getty Images su pristigle i na našu adresu, pa Vas pozivamo da prošetate crvenim tepihom & "feel the feeling" :) Uživajte u vašim idolima! :)
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.