Pri kraju radovi na rekonstrukciji ulice Stanoja Bunuševca

Izvor: Megafon.co, 28.Avg.2019, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pri kraju radovi na rekonstrukciji ulice Stanoja Bunuševca

Radovi na rekonstrukciji ulice Stanoja Bunuševca od raskrsnice sa Mokranjčevom do ukrštanja sa Božidarčevom ulicom će uskoro biti završeni. Tako najavljuju iz gradske uprave.
Zamenjena je podloga u delu gde je ulica bila najteže oštećena (pedesetak metara). Urađeni su i trotoari na obe strane. Na levoj, neparnoj strani je asfaltiran trotoar, a na desnoj pored Karingtonke i NKC-a radi se behaton. “Za dan ili dva biće gotovo i asfaltiranje saobraćajnice”, kažu >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << nadležni.
Novi radovi u planu Od ponedeljka rekonstruiše se i raskrsnica ispred crkve Svetog Nikole i najoštećeniji deo Moknjančeve. Odmah potom kreće i rekonstrukcija Kovanlučke, najavljuju. Izvođač radova u ulici Stanoja Bunuševca i Mokranjčevoj je preduzeće Vodogradnja Međarci – Pukovac, nadzor vrši Direkcija za izgradnju grada Niša.

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.