Potrošnja struje porasla

Izvor: Glas javnosti, 18.Dec.2010, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potrošnja struje porasla

BEOGRAD - Potrošnja struje u odnosu na prethodnu nedelju porasla je za 10 odsto, ali sistem je i dalje stabilan, kažu u "Elektrodistribuciji Beograd".

U tom preduzeću podsećaju da je, kao i prethodnih godina, najveće opterećenje sistema u periodu od Svetog Nikole, pa sve do Srpske Nove Godine i apeluju na potrošače da ne uključuju sve uređaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << u kući odjednom.

Potparol EDB Sandra Alagić istakla je da se velika potrošnja struje u Beogradu beleži tokom čitavog dana i noći, a da je samo tokom jučerašnjeg dana u glavnom gradu utrošeno preko 33 hiljade megavat časova.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Potrošnja struje povećana za 10 odsto

Izvor: Studio B, 18.Dec.2010

Zbog niskih temperatura potrošnja struje u Beogradu povećana je za 10 odsto ali to za sada ne ugrožava elektroenergetski sistem, kažu u Elektrodistribuciji Beograd. ..Najveće opterećenje na mreži beleži se u rubnim naseljima i prigradskim opštinama, gde se gradjani pretežno greju na struju,...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.