Portugalci ribom častili Srbe

Izvor: Vesti-online.com, 08.Jul.2013, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Portugalci ribom častili Srbe

U Kulturnom klubu "Sveti Nikola" iz Herisaua nedavno je organizovana večera za članove. Članovi ovog kluba Portugalci su pekli ribu na roštilju i kao dodatak skuvali i morske školjke po njihovom receptu. Uz ribu je prijao i hladan špricer i muzika uživo orkestra Soveljko i Ružica.

- Verovatno nijedan naš klub u Švajcarskoj nema više stranih članova kao "Sveti Nikola". U našim redovima su >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Portugalci, Španci, Italijani, Grci, Švajcaraci, a najviše je Srba, uglavnom iz okoline Negotina - kaže za "Vesti" predsednik Predrag Belić.

 

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU DNEVNOG LISTA "VESTI"

 
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Željko ostao u fotelji

Izvor: Vesti-online.com, 08.Jul.2013

Nedavno su članovi KUD-a Kolo u svojim prostorijama u Nojhauzenu održali redovnu godišnju skupštinu na kojoj je za predsednika ponovo izabran Željko Cvijetić, dok će Miroslav Pavlović obavljati dužnost potpredsednika...Božana Novak je sekretar, Bogdan Cvetanović blagajnik, a članovi Upravnog...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.