Izvor: Blic, 29.Apr.2023, 14:18

"NAJSTROŽA KAZNA ZA UBICU NAŠE DECE" Miloš "pao" sa 12 kila kokaina u Beogradu, radio u isto vreme kao diler i konobar u Lazarevcu?

Miloš Ž. (31) i Nikola M. (37) uhapšeni su u četvrtak prilikom primopredaje narkotika, kada je prilikom pretresa kod njih policija pronašla 12 kilograma kokaina. Kako navode iz Udruženja građana Sveti Sava, Miloš Ž., poznat je pod nadimkom "Divljak" iz Šopića, te da je on jedan od glavnih dilera kokaina u Lazarevcu.
Pogledaj vesti o: Slava Sveti Nikola

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SIMBOLIKA PODZEMLJA Pao sa 12 kila kokaina u Beogradu: Na pakovanju bile ispisane MISTERIOZNE PORUKE, evo šta znače

Izvor: Blic, 29.Apr.2023

Kokain u vrednosti oko pola miliona evra zaplenjen je u velikoj akciji Pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, a tom prilikom su uhapšeni Lazarevčanin M. Ž. (31) sa nadimkom Divljak i Beograđanin N. M. (39).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.