Jutarnja kafa uz Vesti

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jul.2014, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jutarnja kafa uz "Vesti"

I pored toga što su letnji godišnji odmori u jeku, jedan broj srpskih klubova u istočnoj Švajcarskoj je i dalje otvoren, a tako će biti i za sve vreme ferija.

Ljubica Florić s prijateljicom Jelenom Veljković

 

Klub "Šekovići" iz Herisaua radi svakog dana od 14 sati, a vikendom svoja vrata otvara i i popodne. I "Sveti Nikola" iz Herisaua je otvoren svakim radnim danom posle 17.00 >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << časova, a vikendom radi i prepodne.

"Sveti Sava" iz Flavila je otvoren od 18.00 časova nadalje, osim vikenda, kad radi do podneva. Klub Bambi iz Gosaua radi za vreme ferija od 9 do 12 i od 17 do 22 časova.

  Članovi Kulturnog kluba "Sveti Nikola" iz Heriasua

Članovi Kluba Šekovići iz Herisaua

Članovi SKK "Sveti Sava" iz Flavila

Suzana, Sofren i Staniša Begović iz Šekovića

- Uvek se nađe neko ko je ostao da radi ili nema više slobodnih dana, pa svrati u klub na piće i nešto da pojede, tako da smo odlučili da klupske prostorije budu za vreme ferija otvorene - kaže Dragoljub Puslojić, član uprave kluba "Sveti Nikola" iz Herisaua.

 

Katanac do avgusta

Kako smo saznali, SKK "Sveti Sava" iz Altštetena radi još ove nedelje, a prostorije KUD-ova "Vuk Karadžić" iz Roršaha i Homolje iz Gosaua, kao i Izvor biće zatvorene do početka avgusta.

- Pošto je uprava SKK "Sveti Sava" iz Flavila ponovo preuzela da radi sa šankom i kuhinjom, rešili smo da klub radi za vreme letnjeg odmora - veli Zdravko Živanović, predsednik kluba.

- Klub radi sve vreme, ima dosta naših ljudi u Gosau koji nisu otišli na ferije, svrate svaki dan u klub, pogotovo ujutru na kaficu i da čitaju "Vesti", a navrate i naveče. Vikendom ostaju i duže, imamo i muziku - kaže Ljubica Florić, odgovorna za šank i kuhinju u klubu, rodom iz Majdanpeka.

- Naše klupske prostorije su otvorene svaki dan, a pogotovo vikendom imamo puno članova, koji svrate na jutarnju kaficu i na piće - kaće Suzana Begović, član uprave ovog kluba.
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.