Sistem za digitalno produkcijsko štampanje

Izvor: ITsvet.com, 20.Apr.2011, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sistem za digitalno produkcijsko štampanje

Kompanija Canon u saradnji sa kompanijom Océ, internacionalnim liderom u upravljanju digitalnim dokumentima, u martu 2011. godine su lansirali prvo rešenje razvijeno zajedničkim snagama ImagePRESS C7010VPS seriju, na sajmu Graphispag u Barseloni. Novi proizvod predstavlja prekretnicu u timskom radu kompanija Canon i Océ i, kao dokaz sinergije istraživanja i razvoja, omogućava klijentima ovih kompanija unapređen pristup vodećim tehnologijama u ovoj industriji. Lansiranjem novog digitalnog štampača, Canon i Océ dokazuju da su snažniji zajedno i da im je cilj da postanu svetski lideri u industriji štampe.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Canon i Oce predstavili novi sistem za digitalno produkcijsko stampanje

Izvor: Economy.rs, 21.Apr.2011, 02:32

Kompanija Canon Europe, svetski lider u rešenjima slike, u saradnji sa kompanijom Océ, internacionalnim liderom u upravljanju digitalnim dokumentima, u martu 2011. godine su lansirali prvo rešenje razvijeno zajedničkim snagama – ImagePRESS C7010VPS seriju, na sajmu Graphispag u Barseloni.

Nastavak na Economy.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.