Sinergija mladih i iskusnih preduzetnika

Izvor: DobreVesti.rs, 26.Maj.2015, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sinergija mladih i iskusnih preduzetnika

BEOGRAD - U Privrednoj komori Srbije počeo je niz susreta mladih preduzetnika i iskusnih kolega, organizovan da bi se na primeru onih koji dugo opstaju na tržištu, ali i u međusobnoj razmeni iskustava, mladi upoznali sa poslovnim mogućnostima u Srbiji.


Biro za preduzetništvo mladih PKS posvećen je promovisanju i zastupanju profesionalnih i ekonomskih interesa mladih preduzetnika, kao i razvoju preduzetničke svesti kod mladih, istakla je Milica Pavić, koordinator Biroa, otvarajući predavanje „Mladi preduzetnici i poslovne mogućnosti u Srbiji“ održano u Privrednoj komori Srbije prošle sedmice.

Predavanje su organizovali Centar za MSPD – Biro za preduzetništvo mladih PKS i Udruženje mladih...
Pogledaj vesti o: Sinergija

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.