Sinergija 13 u znaku Windowsa 8.1

Izvor: B92, 16.Okt.2013, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sinergija 13 u znaku Windowsa 8.1

Trinaesta Sinergija, tradicionalna Microsoftova konferencija, najveća IT konferencija u regionu jugoistočne Evrope ove godine biće održana od 21. do 25. oktobra u hotelu Hajat u Beogradu.

Stručnjaci iz IT sveta, kao i korisnici novih IT rešenja iz poslovnog sveta, novinari i IT entuzijasti su već navikli da tokom jeseni nekoliko dana odvajaju za praćenje Microsoft konferencije.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Sinergija 13, u skladu sa sloganom „New Experience“, ove godine donosi obeležja novog Windowsa 8.1, uključujući i mnoge druge proizvode i rešenja koje će Microsoft izbaciti na tržište, pod kapom računarstva u oblaku.

Poruka ovogodišnje konferencije biće usmerena na poslovnu primenu Microsoft proizvoda i razvoj poslovnih rešenja baziranih na ovim novim tehnologijama.

Prva Sinergija je održana 2001. godine i označila je dolazak kompanije Microsoft na naše tržište. Bila je to najveća informatička manifestacija održana u Srbiji do tada. Već druga Sinergija, održana 2002. godine, upoznala je posetioce tokom dva dana sa najnovijim proizvodima i tehničkim rešenjima kompanije Microsoft. Konferencija, kojoj je prisustvovalo više od 3000 ljudi, protekla je u znaku .NET strategije i njenih komponenata. Na više od 30 predavanja preko 20 vrhunskih domaćih i stranih predavača je prezentovalo sadržaj koji je pomogao u sagledavanju Microsoft vizije sledeće generacije Interneta.

Ovogodišnja Sinergija, kao i svaka do sada, ima nove ciljeve i zadatke. Osmišljena je sa ciljem da edukuje i omogući IT zajednici Srbije i regiona da ostvari što bolje razumevanje sa svojim poslodavcima, klijentima i poslovnim partnerima kroz različite sadržaje koji podstiču primenu tehnologije u poslovne svrhe.

Jedan dan će biti posvećen upravo biznisu, kao i razvoju IT sektora u Srbiji, u cilju stvaranja sinergije IT i Biznisa, ali i predstavljanju perspektive koje savremene tehnologije donose kada je u pitanju ekonomski rast. Ove godine konferencija će ponuditi i susret sa javnim sektorom u cilju kreiranja dobrih ideja i planova za bolji razvoj IT industrije u zemlji i regionu.

Detaljnu agendu konferencije možete pronaći OVDE.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sinergija 13 u znaku Windowsa 8.1

Izvor: Capital.ba, 17.Okt.2013, 07:01

BEOGRAD, Trinaesta Sinergija, tradicionalna Microsoftova konferencija, najveća IT konferencija u regionu jugoistočne Evrope ove godine biće održana od 21. do 25. oktobra u hotelu Hajat u Beogradu.   Stručnjaci iz ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.