STRUČNI SKUP: “Sinergija prirode i nauke u lečenju dijabetesa”

Izvor: DobreVesti.rs, 22.Mar.2024, 13:00

STRUČNI SKUP: “Sinergija prirode i nauke u lečenju dijabetesa”

Prvi put na stručnom medicinskom skupu u Srbiji: “Sinergija prirode i nauke u lečenju dijabetesa” sa specijalnim gostom Itamarom Razom, najpoznatijim svetskim dijabetologom.

 
Ovaj skup, koji će se održati 12. aprila u Beogradu, okupiće stručnjake, istraživače i praktičare kojima je cilj istraživanje i promovisanje prirodnih pristupa u prevenciji, lečenju i kontroli dijabetesa. Na predavanjima i diskusiji, predstaviće se univerzitetski profesori i lekari koji, kroz praksu i naučno iskustvo, decenijama rade na unapređenju terapije dijabetesa i mogućnostima koje pruža prirodna medicina, te će tako:
 
Sinergija prirode i nauke u lečenju dijabetesa“ tema je skupa koji...
Pogledaj vesti o: Sinergija

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.