Premijera B92 aplikacije za Win8 na Sinergiji

Izvor: B92, 25.Okt.2012, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera B92 aplikacije za Win8 na Sinergiji

Drugog dana IT konferencije "Microsoft Sinergija 2012" premijerno je predstavljena B92 aplikacija za Windows 8.

Posetioci sesije, na kojoj je pored ove novine bilo reči o strategiji i planovima B92 kada su nove platforme u pitanju, mogli su da se upoznaju sa novim načinom na koji će korisnici Windowsa 8 moći da čitaju i gledaju sadržaje sa sajta B92, prilagođene novom korisničkom interfejsu i uređajima koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se očekuju.

Naša nova aplikacija biće dostupna u Windows Store-u u novembru. Kao što već znate, od 9. oktobra svim korisnicima dostupna je B92 aplikacija za Windows Phone.

12. izdanje Sinergije, održano tokom 23. i 24. oktobra u beogradskom Centru “Sava”, imalo je i humanitarni karakter, pošto pomaže akciju “Bitka za bebe” Fonda B92.

Svi učesnici Sinergije mogli su da podrže akciju Fonda B92 kupujući suvenire akcije i tako doprinesu u borbi za dolazak na svet novih heroja. Fond B92 nastavlja bitku za bebe, baš kao i učesnici sinergije kojima se od ove godine pridružuju i partneri Microsofta, kao dugogodišnji partneri konferencije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.