Počelo prijavljivanje za Sinergiju

Izvor: B92, 23.Jun.2010, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo prijavljivanje za Sinergiju

Od sutra svi zainteresovani mogu da se prijave za desetu po redu IT konferenciju u organizaciji kompanije Microsoft.



Jubilarnu Sinergiju prati i otvaranje portala www.mssinergija.net i formiranje online zajednice, a Sinergija 2010 biće usmerena na aktuelne trendove u informaciono-komunikacionim tehnologijama, navode iz Microsofta.

Borko Kovačević, direktor konferencije Sinergija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << , kaže da će ovogodišnja Sinergija biti pod uticajem cloud computinga. "Kao globalni trend koji osvaja IKT „Cloud Computing" će obeležiti ovogodišnju Sinergiju, a označiti početak jedne nove ere koja će promeniti način na koji shvatamo IKT", rekao je Kovačević.

Za one koji se prijave do 15. septembra cena kotizacije iznosi 22.050 dinara, odnosno duplo jeftinije nego pred samu konferenciju. Sinergija 2010 održava se od 15. do 19. novembra u Sava Centru.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.