PUPS OVE NEDELJE O IZBORNIM PARTNERIMA

Izvor: Kurir, 05.Mar.2012, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUPS OVE NEDELJE O IZBORNIM PARTNERIMA

Pripremamo se ozbiljno da kao partija na izbore izađemo samostalno. Da li ćemo izaći tako ili sa nekim u koaliciji, to je stvar dogovora, kaže Jovan Krkobabić

ŠABAC - Predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) Jovan Krkobabić rekao je u Šapcu da će ta stranka tokom narednih sedam dana odlučiti o koalicionim partnerima.

"Pripremamo se ozbiljno da kao partija na izbore izađemo samostalno. Da li ćemo izaći tako ili sa nekim u koaliciji, to >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je stvar dogovora i to ne zbog cenzusa već zbog sinergije, a nakon izbora koalicija će morati da se napravi zbog vlasti. Mi još nismo odlučili gde i sa kim ćemo u koaliciju. Za ovih nedelju dana znaće se idemo li sami ili u koaliciji", rekao je Krkobabić novinarima u Šapcu.

Predsednik PUPS je naveo da je za tu stranku prihvatljiva koalicija sa DS, SPS i SNS i da je "mali broj malih stranaka" neprihvatljiv zbog različitosti programa.

Prema njegovim rečima, PUPS očekuje podršku oko 2,5 miliona penzionera i socijalno ugoženih građana. Dodao je i da je proces evropskih integracija sporiji nego što je očekivano i da se nada ispunjenju svih uslova za početak pregovora sa EU do kraja godine.

"Nadam se da ćemo do kraja godine ispuniti još neke zahteve koji po meni nisu prepreka da se ostvare. Ako do kraja godine dobijemo poziv za pregovore to bi bio veliki korak za Srbiju i približili bi se trenutku formalnog ulaska u EU. Nadam se da neće biti dodatnih uslova koji su neprihvatljivi i nadam se da neće nikome pasti na pamet da te uslove izmišlja", rekao je Krkobabić.

Jovan Krkobabić je tokom dana razgovarao sa gradonačelnikom Šapca Milošem Miloševićem koji ga je informisao o privrednim mogućnostima grada. Predsednik PUPS obratio se simpatizerima u Šabačkom pozorištu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.