Ana Marija Žujović: Imam tri diplome u miraz, sada tražim muža!

Izvor: Story, 11.Jul.2015, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Marija Žujović: Imam tri diplome u miraz, sada tražim muža!

Nakon batina koje je dobila od supruga Vladimira Stanojevića, Ana Marija Žujović rešila je da promeni život iz korena.

Ana Marija Žujović, foto: Kurir

Nedavno je dobila ponudu da se pojavi u spotu grupe Sinergija iz Mostara. Ana se nedavno vratila iz Majamija, gde je osvojila četvrto mesto u profesionalnoj fitnes kategoriji.

- Ranije nisu znali, ali sada svi u inostranstvu znaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << gde je Srbija i na to sam posebno ponosna. Zahvaljujući našim sportistima, svi znaju gde smo - kaže Ana Marija.

Fitnes instruktorka je nedavno diplomirala i sada se nada boljem životu.

- Diplomirala sam Poslovno-industrijski menadžement, a uskor završavam i Megatrend, tačnije do kraja godine to će biti druga diploma. Treću već imam, a ona je za fitnes instruktorku. Sada kada imam tri diplome u miraz, ja se nadam da će ovaj sledeći pokušaj braka da mi bude srećan...ali nekima za to ni diplome nisu potrebne - rekla je Ana Marija koja se raduje što će sebe videti u spotu grupe Sinergija, gde je imala glavnu ulogu.

Izvor: PulsOnline

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.