Zašto Severinina mama misli da Igor nije dobar za nju?

Izvor: B92, 30.Maj.2015, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto Severinina mama misli da Igor nije dobar za nju?

Veza između Severine i njenog mlađanog momka Igora Kojića izgleda postaje veoma ozbiljna. Par je stalno zajedno, pa je Seve čak povela svog dečka na dodelu diplome svoje sestričine, a Igor se preselio u Zagreb kako bi bio bliže svojoj izabranici.

Po nekim navodima, čak aktivno rade na prinovi, mislimo da to valjda nije ništa čudno, a Severinin sin je odlično prihvatio novog maminog dečka. Međutim, ima i onih koji se ovoj vezi protive.

Naime, majka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nagovara Severinu da ostavi Igora zbog razlike u godinama, ali i zato što on nema finansijsku stabilnost. Ipak, žena mora da ima i finansijskui potporu, a dečko jedne Severine ne može da se oslanja samo na očeva primanja. Pa, makar bio to i Keba.

Izgleda da je onaj nesuđeni zet i otac njenog unučeta ipak bio po njenom ukusu. Zbog godina, valjda....

Da li će majčino mišljenje biti dovoljno da Seva prekine vezu sa 15 godina mlađim Igorom, ostaje da vidimo.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.