Zaboravili svađu: Indira i Rale ponovo u ljubavi?!

Izvor: Svet, 14.Okt.2014, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaboravili svađu: Indira i Rale ponovo u ljubavi?!

Indira Radić vratila se bivšem dečku i menadžeru Goranu Ratković Raletu nakon burne svađe koju su imali krajem septembra.
Ona se u nedelju s njim pojavila na venčanju svog sina Severina, a dolazak s Raletom pokazao je da je stavila tačku na vezu sa oženjenim Goranom Kurtumom, čija je žena javno optužila pevačicu za propast svog braka.
Indira i Rale su se ozbiljno posvađali i nisu komunicirali određeno vreme, ali su na kraju ipak >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << shvatili da ne mogu da funkcionišu jedno bez drugog. Ona je prešla preko svih reči i pozvala ga je na svadbu svog sina jedinica, koga je dobila iz jedinog braka koji je imala. To je za nju bio jedan od najvažnijih dana u životu i svoju sreću htela je da podeli s dragim ljudima – priča naš izvor i dodaje da su se nekoliko dana pred venčanje videli i izgladili nesporazum koji su imali.
Rešili su probleme i sad se ponašaju kao da se ništa nije desilo. On nije zamerio folkerki zbog priča o njenoj tajnoj romansi jer je s njom 10 godina – kazao je naš izvor.
Inače, Indirin sin Severin (23) oženio se dugogodišnjom devojkom Ruskinjom jermenskog porekla. Njihovi prijatelji kažu da je mlada u drugom stanju i da je to razlog što su požurili sa brakom. Na fešti je bila najuža familija, prijatelji i nekoliko folkerkinih kolega.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ponovo u ljubavi: Indira i Rale zaboravili svađu

Izvor: Scandal.rs, 14.Okt.2014

Indira Radić vratila se bivšem dečku i menadžeru Goranu Ratković Raletu nakon burne svađe koju su imali krajem septembra...Ona se u nedelju s njim pojavila na venčanju svog sina Severina, a dolazak s Raletom pokazao je da je stavila tačku na vezu sa oženjenim Goranom Kurtumom, čija je žena...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.