“ZBOG TOGA SE BORIM DA DETE ŽIVI SA MNOM!” Milan Popović se oglasio nakon HAPŠENJA Severine - osudio njeno ponašanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2022, 19:04

“ZBOG TOGA SE BORIM DA DETE ŽIVI SA MNOM!” Milan Popović se oglasio nakon HAPŠENJA Severine - osudio njeno ponašanje

Tvrdi da on ne stoji iza svega

U porodici hrvatske zvezde Severine Vučković izbio je skandal, kada je pevačica prijavljena od strane sestre Marijane, u utorak, u poslepodnevnim časovima, u Zagrebu.

Razlog hapšenja je navodni sukob između njih dve, koji je rezultirao fizičkim obračunom (detaljno čitajte OVDE), piše "Jutarnji list".

Nakon incidenta, oglasila se njihova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << majka Ana, otkrivši šta se tačno dogodilo.

- Marijana je došla niotkuda, sama se bacakala, nije joj prvi puta da prijavljuje sestru - istakle ja pevačicina majka, a zatim se oglasio i bivši suprug Milan Popović, sa kojim se Severina bori oko starateljstva nad detetom.

Severinin izvor, kako je "Jutarnji list" preneo, umešao je Milana u priču, a Popović je odmah demantovao navode da on stoji u pozadini ovog sukoba.

- Ne želim da komentirati insinuacije i netočne navode, ali želim da skrenem pažnju da je upravo ovakvo ugrožavajuće ponašanje Severine razlog zašto se ovoliko borim da naše dete živi sa mnom i mojom porodicom u jednom mirnom, stabilnom i sigurnom okruženju - poručio je Milan Popović za "Jutarnji list".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRVA OBJAVA SEVERINE NAKON SUKOBA SA SESTROM! Oglasila se na Instagramu - fanovi komentarišu: "Čuvaj se, SEVE!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2022

Svi su uz nju..Pop pevačica iz Hrvatske, Severina Vučković, privedena je u policijsku stanicu, nakon što ju je sestra prijavila za nasilje...Njih dve su se navodno sukobile, nakon čega su isplivale fotografije Severine sa modricama po telu (pogledajte u galeriji ispod)...O slučaju se oglasili i...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.