Vazura: Severina nema osnova za raskid, biće kažnjen

Izvor: B92, 22.Feb.2024, 17:34

Vazura: Severina nema osnova za raskid, biće kažnjen

Partizanovi navijači ponovo su dočekali negativno iznenađenje ovog popodneva, jer je Holanđanin Ksander Severina bez ikakve najave napustio Beograd.

On je zbog neisplaćenih zarada odlučio da pokupi sve svoje stvari, napusti stan u kome je boravio, te odleti u domovinu.

Pretpostavljalo se da je sporan neisplaćeni novac na ime bonusa za potpis ugovora, što je potom potvrdio i generalni direktor Partizana, Miloš Vazura.

On je u izjavi za "Informer", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pak, istakao da Severina nema nijedan osnov da traži raskid ugovora sa crno-belima.

"Severina je juče bio na treningu i ono što želim da naglasim je da mu se ne duguje nijedna plata. Danas se nije pojavio na treningu, čekamo da vidimo u čemu je problem. Čuli smo se sa njegovim menadžerom i nema osnova za raskid. Nadam se da će sve biti u redu. Jedino što mu se duguje je bonus u iznosu od 25.000 evra, ali ponavljam, to nije osnov za raskid ugovora. Ako se ne pojavi na treningu, biće kažnjen od strane kluba, kao što je bio slučaj sa Dijabateom", poručio je Vazura.

Podsetimo, ovo je čak četvrti slučaj u poslednje dve godine da igrači Partizana bez najave, praktično preko noći, napuštaju tim.

Prvo je to učinio Takuma Asano, zatim Nemanja Jović, a na kraju i Fuseni DIjabate.

Sa njima Partizan još uvek vodi sporove, ali se nijedan nije vraćao u Beograd nakon odlaska.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.