VRAĆA LI SE SEVERINA, O PREMIRANJU PROTIVNIKA: Duljaj otvoreno pred Železničar

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 13:27

VRAĆA LI SE SEVERINA, O "PREMIRANJU" PROTIVNIKA: Duljaj otvoreno pred Železničar

Crno-beli dočekuju Pančevce.

Trener Partizana Igor Duljaj obratio se medijima pred meč 23. kola Mozzart bet Superlige protiv Železničara iz Pančeva.

Crno-beli dočekuju Pančevce, a ulaz na stadion biće besplatan.

Još jedna teška utakmica za nas, igraćemo na našem stadionu gde su idealni uslovi za igru. Imao sve uslove da prikažemo kvalitetan fudbal. Rukovodstvo kluba je dalo zeleno svetlo za besplatan ulaz i verujem da će biti dosta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navijača koji će moći da uživaju u lepoj igri. Oni se bore za goli žiovt, mi imamo motiv da budemo dobri i nastavimo niz ako je moguće. Verujem da će publika imati šta da vidi. Da će se popuniti istok i zapad.  Znam da južna tribina neće biti tu, znam da će se jednog dana vratiti i biće nam potrebna njihova podrška. Mi ne tražimo pažnju već samo poštovanje. Ovo mora da bude samo jedna sportska priča i ništa više. Roditelji dobvedite decu da gledaju svoje idole, oni će se odužiti na najbolji mogući način - rekao je Duljaj i dodao:

Očekujem istu utakmicu kao u prvom delu, tim je dosta agresivan, grize i mnogo je teško igrati protiv takvih ekipa. Marko Jovanović nam je dao dosta informacija, on je do pre neki dan bio u Pančevu, te informacije su dragocene za nas, ali je najbitnije kako ćemo da izgledamo. Golman Aleksandar Jovanović neće biti u protokolu. Stevanović nije u konkurenciji zbog zdravstvenih problema, Jovanović je suspendovan, imamo Krunića i na klupi će biti golman iz kadeta. Golman omladinaca ima problem sa rukom. Krunić ima povrenje, vredno je radio, ima poverenje svih nas i na nama je da mu omogućimo da ima što manje posla na meču.

Večiti derbi protiv Crvene zvezde je na programu devetog marta na stadionu "Rajko Mitić".

Derbi je tek sledeće nedelje, Železničar je navažniji, kao da je finale. Saldanja niie trenirao sa ekipom, moguće da će danas odradtiti prvi trening i nadam se da ćemo imati bolju sliku. Rizična je povreda, osetljiva je ta zadnja loža, može da dođe do pucanja. Ako doktor da zeleno svetlo i ako se Saldanja dobro oseća biće u protokolu.

Dotakao se Duljaj i povratnika Severine.

- To je jedna pukotina koja se pojavila i brzo je sanirana. Brzo smo svi reagovali, radili smo do kasno u ponoć, a ne do 16.00 časova. Tu je, ekipa ga je prihvatila na najbolji način. Stavio bih tačku na to, biće u konkurenciji za sastav - otkrio je stručnjak.

Jedno od novinarskih pitanja je bilo u vezi priča da se protivnici Partizana "premiraju".

- Ne bih mnogo da komentarišem, verujem da svi koji igraju za svoj klub igraju za sebe. Tako treba da bude, da li neko premira ili ne, to je legitimno pravo. Najvažnije je da svi timovi igraju časno i pošteno.

Prvotimac crno-belih Nemanja Nikolić je posle utakmice košarkaškog kluba protiv Efesa pozvao kolege iz druge sekcije na meč protiv Železničara.

Sport spaja ljude, to je sasvim prirodno. Mi smo bodrili košarkaški klub, očekujem da će u jednom trenutku oni doći na naš stadion. Znamo da imaju dosta obaveza, putuju na dva dana. To je jedna crno-bela familija, moramo da budemo zajedno i samo tako možemo da budemo jači.

Novinare je intersovalo i da li će Duljaj pratiti meč TSC - Crvena zvezda.

Ne, sigurno. Nisam demagog. To sam rekao i igračima. Ne interesuje nas šta će se tamo dešavati, gledamo u naše dvorište. Pričam iz srca, samo me interesuje igra protiv Pančeva. Nijedan drugi rezultat, samo mi - zaključio je Duljaj.
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.