Turistički bum u Kladovu: Brodom do Rumunije za 15 minuta

Izvor: DobreVesti.rs, 25.Jun.2019, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turistički bum u Kladovu: Brodom do Rumunije za 15 minuta

Kladovo je u poslednje vreme prvi izbor za mnoge turiste, pre svega zbog blizine Dunava, ali i brojnih znamenitosti i zanimljive istorije, te su u jeku sezone popunjeni svi smeštajni kapaciteti, a od nedavno je uvedena i međunarodna brodska linija između dve države, Srbije i Rumunije, jedina u našoj zemlji.

 
„Radi se o vožnji brodom Horizont od Kladova do Turn Severina i nazad koja traje oko 15 minuta i koja se održava tri puta dnevno. Promo period počeo je u četvrtak 20. juna i trajao do nedelje 23. juna i u ta četiri dana imali smo oko 2.500 putnika”, kaže za eKapiju Petar Jovanović iz Horizont turista i dodaje da je bilo više Rumuna koji su posetili Kladovo, nego obrnuto.
 
Prevoz...
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.