Trudna Severina na feng šui dijeti! (FOTO)

Izvor: S media, 13.Okt.2011, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trudna Severina na feng šui dijeti! (FOTO)

Popularna hrvatska pevačica Severina ponosno je pokazala u javnosti svoj sad veći stomak.

Bila je na promociji knjige i na tom događaju su joj kolege prilazile i dodirivale njen poveći stomak. Vidi se da ona zaista uživa u trudnoći i da ima onaj majčinski sjaj.

Bijonse ponovo pokazala lažni stomak! (VIDEO+FOTO)

Severina u nečijem dnevnom boravku?!

Svi bi u Severinin krevet! (FOTO)

Iako nije istina da se Severina tajno udala >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << za Milana Popovića pevačica je presrećna.

Severina pazi na ishranu, pridržava se feng šui dijete. Kod nje je važno obratiti pažnju na prostor u kome se jede. Treba da se izbegava crvena boja, a prostor treba obogatiti motivima mora i cveća te jesti puno zelenih namirnica. Seve već mesecima proučava kinesku alternativnu medicinu prema kojoj živi njen verenik, piše 24 sata.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova pesma: "Meni moja Seve došla je"! (VIDEO)

Izvor: S media, 13.Okt.2011

Severina je obradila svoj hit "Tvoja prva djevojka". Poslušajte kako zvuči u novom izdanju!..Iako je trudna, Severina je još uvek aktivna u javnom životu. Otpevala je sasvim novi tekst svoje pesme koji je napisao Luka Bulić. Pesma novog imena "Meni moja Seve došla je!" govori o obožavaocu kojem...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.