Tema MAJKA se ne završava Milena Radulović javno reagovala nakon što je Severini potpuno oduzeto starateljstvo

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2024, 19:16

"Tema 'MAJKA' se ne završava" Milena Radulović javno reagovala nakon što je Severini potpuno oduzeto starateljstvo

Glumica je podržala pevačicu i poslala jasnu poruku.

Hrvatskoj pevačici, Severini Vučković oduzeto je starateljstvo nad sinom.

Vrhovni sud ukinuo je presudu Županijskog suda u Splitu i poništio odluku da Severina nad maloletnim naslednikom ima zajedničko starateljstvo sa bivšim suprugom, Milanom Popovićem.

Tim povodom oglasile su se brojne javne ličnosti da pruže Severini >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << podršku, a među njima je i glumica Milena Radulović.

Glumica je objavila fotografiju Severine i njenog sina na Instagram storiju.

- Izgleda da se tema "majka" ne završava. Podrška Severini, kojoj ponovo oduzimaju starateljstvo i njenoj strasnoj borbi za svog sina, koji se izjasnio da želi da bude sa mamom, naravno - napisala je Milena.

Podsetimo, nakon što je Županijski sud u Splitu u avgustu 2021. doneo odluku da se starateljstvo nad maloletnim sinom pevačice podeli "na pola" između oca Milana Popovića i majke Severine Vučković, nova presuda Vrhovnog suda otkriva da Popović ponovo preuzima potpuno starateljstvo bez deljenja sa majkom Severinom. Kako se navodi, ova odluka stupa na snagu odmah, ne čekajući eventualnu žalbu Severine Vučković, stoji u izveštaju koji hrvatski portal "Nacional.hr" ima u posedu.

Srbija Danas/društvene mreže/hrvatski mediji

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.