Svi pričaju o tome kako je Severina prevarila Igora sa vinarom, a sada se Kojić oglasio brutalnom porukom! (Foto)

Izvor: 011vodič.com, 01.Dec.2020, 03:12

Svi pričaju o tome kako je Severina prevarila Igora sa vinarom, a sada se Kojić oglasio brutalnom porukom! (Foto)

Brak Severine i Igora Kojića tema je o kojoj se u javnosti uveliko bruji.
Mesecima se ovaj par ne oglašava kada je u pitanju status njihovog braka, a žive razdvojeno, Severina u Hrvatskoj, a Igor u Srbiji. Ovih dana se spekulisalo i o navodnoj novoj vezi Severine Kojić sa vlasnikom vinarije.
Igor je sada na Instagramu postavio poruku koja je zaintrigirala pratioce.
“Raspravljati o poluistinama je poput ubijanja komaraca na obrazu. Možda ih ubijete ili ne, na kraju >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je sigurno samo to da ćete se ošamariti. Pravda za istinu”, napisao je on.

Izvor: krtice.net

The post Svi pričaju o tome kako je Severina prevarila Igora sa vinarom, a sada se Kojić oglasio brutalnom porukom! (Foto) appeared first on Zenski Magazin.
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.