Stiže prinova: Severina Kojić trudna? (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Dec.2015, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiže prinova: Severina Kojić trudna? (FOTO)

Mediji su se uveliko raspisali o tome kako je Severina Kojić trudna, a kao dokaz prilažu fotografiju koju je Seve objavila na Instagramu.

Navode kako splićanka u zadnje vrijeme odlično izgleda, a to može biti samo zato što je u drugom stanju. Sigurno vizažisti i šminkeri s njezinim izgledom nemaju baš nikakve veze posebno kada su u pitanju fotografije.

Bilo kako bilo, crna haljina otkriva trbuščić koji je, ruku na srce, vrlo teško uočljiv, ali valjda stručnjaci za ranu trudnoću to znaju bolje. Ako je sve baš tako kako navode, Severina i Igor ovog bi ljeta Aleksandru mogli podariti bracu ili seku.

(NN/dnevnik.hr)
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.