Severina po prvi put bez štaka!

Izvor: Tracara.com, 29.Apr.2014, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina po prvi put bez štaka!

Severina Vučković nastupila je u kubu Hacienda u Brežicama u Sloveniji i izazvala pravi haos. Gotovo nekoliko hiljada ljudi ostalo je ispred kluba koji prima oko 1500 i potvrdilo da je pevačica veoma tražena u Sloveni. Posebni autobusi bili su organizirani iz raznih delova Slovenije do Brežica, a prometni haos od popodneva je sređivala policija. Pogledajte prvi Severinik snimak - bez štaka! Post by Klub Hacienda. Redakcija Tracara.com Foto: Facebook
Pogledaj vesti o: Severina,   Facebook

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Severina prvi put nakon operacije nastupila bez štaka, publika u transu! (Foto)

Izvor: Svet plus, 29.Apr.2014

Pop zvezda Severina Vučković prvi put je stala na binu bez štaka nakon operacije kolena koja je prozrokovala kraću poslovnu pauzu, i publiku u slovenačkim Brežicama bacila u trans.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.