Izvor: Luftika.rs, 16.Sep.2021, 14:08

Socijalizam je mrtav, sahranio ga je Rade Šerbedžija

Severina, Miloš Biković i Rade Šerbedžija okupili su oko nove kampanje sportske kladionice Mozzart, pod parolom “Budi pobednik!”. Ipak, angažman proslavljenog umetnika Radeta Šerbedžije u ovakvoj kampanji izazvao je negativne reakcije javnosti. U pitanju je serijal novih reklama koji je započeo zbirnim videom.
“Šta se desi kada se Miloš Biković, Severina >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << i Rade Šerbedžija nađu na crvenom tepihu? Pogledajte u novoj reklami kompanije Mozzart kako su se u istom kadru snašli glumac koji je osvojio Rusiju, jedna od najpopularnijih pevačica na Balkanu i dramski umetnik koji je stigao do Holivuda”, napisali su iz kompanije ispod videa.
Književnik i autor Stefan Simić prokomentarisao je na svom Fejsbuk profilu pojavljivanje Radeta Šerbedžije u reklami za kladionicu.
Kako je napisao obraćajući se glumcu, “ne možeš da budeš moralna veličina, da pričaš o vrednostima socijalizma, humanizma, da svuda gde su protesti mladih daješ podršku, a da snimaš reklamu za kladionice, kockarnice koje uništavaju živote istih tih mladih ljudi, uvlače ih u vrtloge iz kojih često nema izlaza”.
On je dodao i da zna veliki broj ljudi kojima su to bile prečice do propasti.
Sudeći po komentarima ispod ovog posta, mnogi su saglasni sa ovim mišljenjem.
U nastavku pročitajte tekst u potpunosti.

Izvor: Bizzlife
Zašto se kockanje reklamira na sva vrata, a Srbija postaje raj za pranje novca

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Na koga igraju velike zvezde Rade Šerbedžija i Miloš Biković?

Izvor: MozzartSport.com, 17.Sep.2021, 09:24

Ni oni ne propuštaju najveće kvote na svetu u Mozzartu..Svakog dana Mozzartovi bukmejkeri nagrađuju kladioce u vidu poklon kvota na određenim mečevima...Te kvote nisu velike ili veće, nego bukvalno NAJVEĆE na celom svetu. Možete da proverite, ali nigde nećete naći veće, to vam garantujemo...To...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.