Severinin sin se vraća u vrtić bez Milanove saglasnosti

Izvor: Blic, 10.Feb.2016, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severinin sin se vraća u vrtić bez Milanove saglasnosti

Sin Severine i Milana Popovića, Aleksandar Popović će nakon pet meseci ponovo početi da ide u privatni vrtić u koji ga je upisala pevačica bez saglasnosti bivšeg emotivnog partnera.

Naime, Severina je prvo podnela žalbu Opštinskom sudu koji ju je poništio, da bi se potom žalila Županijskom sudu u Zagrebu, koji je odobrio da dečak pohađa vrtić koji košta 3.000 kuna, odnos 390 evra, prenose hrvatski mediji.

Podsećanja radi, Severina je bez >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << saglasnosti bivšeg emotivnog partnera Milana Popovića upisala trogodišnjeg dečaka u vrtić, što je razljutilo srpskog biznismena. Hrvatska pevačica godinama vodi rat sa Milanom oko starateljstva, ali i alimentacije i potpuno je jasno da nijedna strana neće odustati od svojih namera.
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.