Severina više nije Kojić?!

Izvor: Story, 11.Feb.2020, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina više nije Kojić?!

Severina obrisala prezime Kojić sa Instagrama, a pre toga otpratila svekra Kebu! Jedna od najpopularnijih pevačica sa ovih prostora, Severina Kojić (47), obrisala je venčano prezime sa Instagrama i nastavila da koristi ime pod kojim je započela muzičku karijeru. Ovaj potez nije mogao da prođe nezapaženo kod njenih pratilaca na društvenim mrežama i kod medija. ... The post Severina više nije Kojić?! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Severina skinula prezime Kojić! Otpratila i svekra Kebu!

Izvor: Svet plus, 11.Feb.2020

Severina skinula prezime Kojić! Naime, pevačica je obrisala prezime i ostavila samo svoje ime. Otpratila i svekra Kebu na Instagramu, koga je do tog trenutka pratila, uključujući i supruga Igora. Igor je još uvek na listi Severininih pratilaca i tu je usamljen budući da pevačica više ne prati...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.