Severina u potrazi za ocem svog deteta! (VIDEO)

Izvor: S media, 10.Jun.2011, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina u potrazi za ocem svog deteta! (VIDEO)

Pevačica Severina Vučković sve češće je u Srbiji zbog ljubavi, a sada će imati još jedan razlog za odlaske, onaj poslovni. Naime, namenjena je glavna uloga u projektu pod radnim naslovom "Business, Baby"

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

Severinu su za svoj film odabrali beogradski redatelj Slobodan Pešić i Miloš Paramentić kao producent, piše Jutarnji, a prenosi T portal.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Slobodan Pešić koji živi u Njujorku, u jugoslovenskoj je filmskoj istoriji najbolje upamćen po filmu "Slučaj Harms". Miloš Paramentić poslednjih je godina kao direktor Direkcije FEST-a na beogradski festival dovodio imena kao što su Ketrin Denev, Vim Venders, Ralf Fajns, Hana Šigula...

"Procureo" deo nove Severinine pesme (VIDEO)

Severina: Milane, gmazu!

Nikolina: Ljubav na daljinu košta

Film će biti rađen u saradnji s više produkcijskih kuća, a pominje se nekoliko kandidata iz Zagreba, Slovenije te Bosne i Hercegovine. Slobodan Pešić je i autor već završenog scenarija o vrlo uspešnoj poslovnoj mladoj ženi (Severina) koja je u potrazi za ocem svoga budućeg deteta. Film će se snimati krajem ove godine i tekom proleća 2012.

Uz Severinu će se u filmu pojaviti i Rade Šerbedžija, Radivoje Bukvić, Jasna Žalica, Sebastian Kavaca, Frano Lasić i popularni beogradski glumci Vesna Trivalić, Dragan Mićanović, Nenad Jezdić i Marinko Madžgalj.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.