Severina tražila 200.000 evra za učešće u X factoru!

Izvor: Tracara.com, 17.Jan.2015, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina tražila 200.000 evra za učešće u X factoru!

Seve tražila astronomski honorar? (foto: Facebook) Regionalna pop zvezda Severina Vučković ipak neće biti članica žirija u novoj sezoni X faktora, koji sredinom marta na TV Prva! Pregovori s hrvatskom pevačicom su propali jer je tražila honorar od 200.000 evra, piše Kurir. Sada se pregovara sa Džibonijem, Jelenom Rozgom, Vladom Georgievim i Eminom Jahović. “Emisija će se, za razliku od premijerne sezone, prikazivati i u Hrvatskoj na televiziji RTL, tako da je želja produkcije >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << da ima žiri koji je priznat u celom regionu. Prvi pik bila je Severina, ali je tražila 200.000 evra, što je produkcija odbila. Njeno mesto će zauzeti Jelena Rozga. Iz Hrvatske će drugi sudija biti Džiboni, dok je iz Srbije prva želja organizatora Vlado Georgiev. Razmišlja se i o Aleksandri Radović i Željku Vasiću”, otkriva izvor dnevnog lista.
Pogledaj vesti o: Severina,   Facebook

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Preskupa!

Izvor: Press, 17.Jan.2015

Severina navodno tražila preveliki honorar za učešće u X faktoru. . Severina Vučković navodno je tražila neverovatnih 200.000 evra, da bi bila članica žirija u X Faktoru, koji će biti emitovan na regionalnom nivou.. . Domaća...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.