Severina predstavila novi singl Otrove (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 27.Mar.2017, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina predstavila novi singl "Otrove" (VIDEO)

Danas u podne na Severininoj Facebook stranici premijerno je objavljen video- spot za novi singl ''Otrove' Pevačica Severina danas je tačno u podne na svojoj "Fejsbuk" stranici premijerno objavila spot za novu pesmu "Otrove" – drugi po redu singl s nadolazećeg albuma. Pesmu je napisao kantautor Jala Brat. - Kada sam čula pesmu "Otrove", čula sam pesnika, čula sam i talenat, koji toga nije ni >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << svestan. I to je ono što mu daje šarm i zašto ga ljudi vole. Hvala, Jala Brat, leti dalje u visine – izjavila je Severina za svog novog saradnika, koji potpisuje muziku i tekst, dok aranžman potpisuje KC Blaze.- Pesma je nastala u par kasnih sati i rađena je samo za Severinu. Iskrena je i ima jasnu poruku u kojoj će se naći svi oni koje je ljubav bar jednom ''otrovala'' - kaže Jala Brat. Video - spot za pesmu "Otrove", režisera Petra Pašića, sniman je na nekoliko beogradskih lokacija, među kojima i u Plavom vozu, poznatijem kao Titov voz.
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Severina i Jala predstavili spot za pjesmu "Otrove"

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Mar.2017

Hrvatska zvijezda Severina danas u podne je predstavila novi spot za pjesmu "Otrove" koja je nastala u saradnji sa sarajevskim muzičarom Jalom...Muziku i aranžman potpisuje Jala Brat, dok je za produkciju zadužen KC Blaze...I kad bi oči sklopila u noći tmurnoj i besanoj..K'o na žaru led bi se topila..Opijena...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.