Severina pokazala kako uživa sa porodicom a ISTINA JE POTPUNO DRUGAČIJA – Sve je laž!?

Izvor: Svet, 18.Feb.2020, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina pokazala kako uživa sa porodicom a ISTINA JE POTPUNO DRUGAČIJA – Sve je laž!?

Severina poslednjih meseci puni novinske članke najčešće vestima koje nisu nimalo prijatne. Nakon oduzimanja starateljstva, izgleda da joj je sve krenulo po zlu.
Kupite SCANDAL! Šok paparazzo: OVO JE VERENIK MILICE PAVLOVIĆ! Otkrivamo od čega boluje: BRENI SE KRIVE ŠAKE DOK DRŽI MIKROFON! Dragana KRIJE PROŠLOST SA MARKOM MILJKOVIĆEM! (VIDEO) Đoković ostavlja reket i uzima mikrofon u ruke? Jelena i Novak izašli >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << zajedno na scenu pa zapevali! Gordana uputila dirljivu poruku Šabanu, a onda pozvala sve fanove da urade OVO! (FOTO) Severina više ne zna gde udara?! Ovih dana oktuelna tema je  navodni razvod Severine i Igora Kojića, u šta njeni fanovi nisu poverovali.
Međutim, nedavni postupak pevačice budi sumnju kod ljudi. Izgleda da je Severina “pomešala” sadašnjost i prošlost.
Severina je baš danas na svom Instagram nalogu objavila fotografiju sa suprugom Igorom Kojićem, svekrom i svekrvom Draganom Kojićem Kebom i njegovo suprugom Oljom.








View this post on Instagram















Just ordinary monday 💛🖤#familytime #love #monday #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina
A post shared by Severina (@severina) on Feb 17, 2020 at 6:16am PST


Uz selfi je napisala: “Sasvim običan ponedeljak” uz razne haštagove među kojima je, između ostalog, “vreme za porodicu”.
A kad odete na profil Igora Kojića – imate šta da vidite.
Fotografiju njegove majke u istom kompletu, ali iz septembra 2018. kada su slavili njen rođendan na istom mestu, u istoj odeći.








View this post on Instagram















Postoji samo jedna #mama 🎂 Srećan rodjendan 🎂🎁🎉✨
A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on Sep 11, 2018 at 8:00am PDT


Da se radi o istoj slici, a ne o ponovljenoj modnoj kombinaciji, govori to da je i čovek u prugastom džemperu koji je sedeo iza njih – na obe fotografije.
Šta je razlog ove njene “igrice” nije razjašnjeno, ali svakako ne ide u prilog pričama da joj u braku baš i ne cvetaju ruže.
Svetataimages
The post Severina pokazala kako uživa sa porodicom a ISTINA JE POTPUNO DRUGAČIJA – Sve je laž!? appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.