Izvor: CrveniTepih.com, 28.Sep.2010, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina pokazala bujno poprsje

Nakon odrubljivanja glave Ivanu Krstitelju i prodavanja benzina na Petrolovim pumpama, pevačica se vratila najavama koncerata: u Skoplju se pojavila u izazovnoj kombinaciji Severina je u Skoplju na konferenciji za novinare najavila veliki koncert koji će održati 6. novembra. Atraktivna Splićanka mamila je uzdahe okupljenih novinara i fotografa, pošto se pojavila u pripijenoj haljini Herve [...]

Nastavak na CrveniTepih.com...






Povezane vesti

Severina bujnim dekolteom mamila uzdahe u Makedoniji

Izvor: Svet, 28.Sep.2010

Severina se u Skoplju zaista pobrinula da privuče pažnju novinara i fotografa. Naime, ona je otputovala u Makedoniju kako bi najavila veliki koncert s Goranom Bregovićem, a za tu priliku obukla je usku, dekoltiranu haljinu Herve Leger u kojoj je do izražaja došlo njeno bujno poprsje..

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrveniTepih.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrveniTepih.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.