Severina objavljuje novi album iz čak dva dela! Saradnja sa najpoznatijim srpskim treperom obećava

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2023, 16:10

Severina objavljuje novi album iz čak dva dela! Saradnja sa najpoznatijim srpskim treperom obećava

Prve dve pesme, biće objavljene u utorak 27. juna.

Severina Vučković objavljuje novi album "Sorry". Prvi deo albuma, odnosno 'A strana', objavljuje se od 27.juna

Naša najproduktivnija pevačica, Severina, objavljuje svoj novi album 'Sorry', koji će premijerno predstaviti pet novih spotova na YouTube-u, kao i na svim drugim digitalnim platformama. Uz mnogobrojne dosadašnje kompilacije, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << te tri DVD-a s turneja 'Virujen u te', 'Tridesete uživo' te 'Dobrodošao u klub', biće ovo i trinaesti Severinin studijski album.

Prve dve pesme, naziva 'Sorry' i 'Metak', koju izvodi s mladim trep reperom Nuccijem, biće objavljene u utorak, 27.juna. Nedelju dana posle, na redu su izlasci pesama 'Nebo' feat. Sandi i KIMMV te 'Pravda za ljubav', a potom i 'Sto stepeni' feat. KIMMV i Filip Miletić.

Poslednju pesmu  i spot 'Woodoo riba', Severina će objaviti u septembru, a paralelno s njom će izaći i pesme na vinilu i CD-u. Ovo ujedno predstavlja prvi deo albuma, koji se nalazi na 'A strani', a na njemu će se nalaziti još dva singla, koja su već objavljena – 'Vjerujem u Boga' i 'Fališ mi' koja se već približava brojci od 70 miliona YouTube pregleda.

Drugi deo albuma, odnosno 'B strana' biće objavljen na jesen / zimu, kada će paralelno biti objavljen i ukupno četvrti Severinin DVD, s turneje 'The Magic Tour'.

Severina se neizmerno raduje objavljivanju novog albuma, kao i novoj regionalnoj turneji po Arenama, ukupno petoj regionalnoj turneji u karijeri, što je čini jednim od retkih izvođača s ovih prostora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.