Severina objavila novi sing Alcatraz

Izvor: Beta OMS, 24.Mar.2014, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina objavila novi sing "Alcatraz"

Severinin novi singl "Alcatraz" objavljen je danas na Severininoj Facebook stranici gde Severina broji preko 710 hiljada obožavaoca. Alcatraz je prvi singl sa 13. albuma koji će izaći krajem godine. Pesmu je napisao Miloš Roganović koji zajedno sa Filipom Miletićem stvara Severinin novi album. Režiju spota koji je minimalistički, gde se isprepliću dve emocije, jedna strasna i druga rezignirana napravio je Viktor Drago, Severinin dugogodišnji saradnik i prijatelj.
Pogledaj vesti o: Severina,   Facebook

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

Seksi Seve u Alkatrazu!

Izvor: Vesti-online.com, 24.Mar.2014

Severinin novi singl "Alcatraz" objavljen je danas na Severininoj Facebook stranici gde Severina broji preko 710 hiljada obožavaoca...Severina na snimanju novog spota za pesmu Alcatraz..Alcatraz je prvi singl sa 13. albuma koji će izaći krajem godine. Pesmu je napisao Miloš Roganović koji zajedno...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.