Severina objavila dugoočekivani singl “Magija”

Izvor: Svet, 02.Avg.2018, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina objavila dugoočekivani singl “Magija”

Dugoočekivani singl “Magija”, duet Severine i Jala Brata, objavljen je danas u podne na Severininoj Facebook stranici. Režiju i koreografiju “Magije” potpisuje Anže Škrube, na ovim prostorima najpoznatiji po svom radu koreografa u slovenačkoj plesnoj skupini ‘Maestro’ i po suradnji s Tomažom Pandurom i Severinom na njenoj turneji ‘Dobrodošao u klub’. ‘Magija’ je Severinin i Anžeov omaž >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << najvećem magu scenske umetnosti, Tomažu Panduru. ‘Magija’ je i veliko hvala svima koji su radili s Tomažem, Severinom i Anžeom, svima koji su osetili svu čar i magiju saradnje tako velikih umaetnika. Magija će trajati vaečno…

”Hvala Jala Bratu i Buba Corelliju na ovoj ‘Magiji’ i na tome što su svojim pesmama otvorili još jedan novi prozorčić u mojoj muzici prema horizontu novih žanrova. Ova pesma je živa energija. Hvala Anžeu što je svojom režijom i koreografijom podcrtao sve gore navedeno. Hvala svim plesačima i brojnoj ekipi od 50 ljudi, koji su nam pomogli da ovu ‘Magiju’ zajedno učinimo magičnom”, rekla je Severina.

”Sve je nastalo vrlo jednostavno, pokušali smo da spojimo neke naše želje i stilove, da bi na kraju od svega toga dobili pravu magiju. Pesma zavodi na sebi svojstven način, magičan i verujem da nikoga neće ostaviti ravnodušnim”, kaže Jala Brat.

Severina je i ovim video projektom pokazala da je najveća zvezda Balkana. Osim vokalne izvedbe, s predanim radom i probama, rasturila je i moju koreografiju. Dobar smo tim jer shvata moju ideju i dobro se nadopunjujemo. Uvek je zadovoljstvo raditi s njom jer je veliki profesionalac i umetnik, punim srcem dolazi na set i daje sve od sebe”, obkasnio je Anže Škrube.

Anže Škrube jedan je od vodećih globalnih kreativnih direktora i koreografa sa sedištem u Los Anđelesu. Rođen i odrastao u Sloveniji, nastupao je uz svetski poznate izvođače kao što su Prince, Usher, Justin Timberlake i Meghan Trainor. Odradio je svetsku turneju s Chris Brownom te tribute za Michael Jacksona, a nedavno je surađivao i s Taylor Swift.

 
SvetJelena Balić
The post Severina objavila dugoočekivani singl “Magija” appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Severina objavila dugoočekivani singl “Magija”

Izvor: Scandal.rs, 02.Avg.2018

Dugoočekivani singl “Magija”, duet Severine i Jala Brata, objavljen je danas u podne na Severininoj Facebook stranici. Režiju i koreografiju “Magije” potpisuje Anže Škrube, na ovim prostorima najpoznatiji po svom radu koreografa u slovenačkoj plesnoj skupini ‘Maestro’ i po suradnji s...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.