Severina najavila najiščekivaniji album u celoj regiji

Izvor: Svet, 13.Dec.2018, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina najavila najiščekivaniji album u celoj regiji

Severina je napokon objavila datum izlaska najočekivanijeg albuma u celoj regiji. Svi njeni obožavaoci će od 1. februara 2019. godine moći da slušaju 14 pesama na albumu kojem je naziv ‘Halo’.

Severina je zbog svojih obožavaoca, koji samo na njenom Instagram profilu broje 911 hiljada pratioca, isto toliko i na Facebooku, odlučila ipak >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << objaviti još jedan najavni singl.

Pesma se zove ‘Imaš pravo’ i objaviće je u ponedjeljak, 17. decembra 2018, u 12 sati na svom YouTube kanalu koji ima skoro pola miliona subscribera.

Svi saradnici koji su je čuli, kažu da joj je to jedna od pesama karijere, uz bok ‘Virujen u te’, ‘Grad bez ljudi’, ‘Kao’.

Muziku je napisao Giorgos Sampanis, a tekst naša Marina Tucaković.
Pesma je u osnovi bluz, ali ne oslikava celi album, jer je album stilski potpuno različit i namenjen je svim generacijama.
svetJelena Balić/promo
The post Severina najavila najiščekivaniji album u celoj regiji appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Severina najavila najiščekivaniji album u celoj regiji

Izvor: Scandal.rs, 13.Dec.2018

Severina je napokon objavila datum izlaska najočekivanijeg albuma u celoj regiji. Svi njeni obožavaoci će od 1. februara 2019. godine moći da slušaju 14 pesama na albumu kojem je naziv ‘Halo’. Severina je zbog svojih obožavaoca, koji samo na njenom Instagram profilu broje 911 hiljada pratioca,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.