Severina kao domino dama

Izvor: Prva.rs, 31.Mar.2014, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina kao domino dama

Sevrina je iz Zagreba došla kako bi prošetala pistom u modelu svog prijatelja Marka Mitanovskog koji je sarađivao sa američkom pop zvezdom Lejdi Gagom.
"Lejdi Gaga je bila glumica. Ja bih isto volela da sam glumica, nažalost nisam.", prokomentarisala je Seve za današnje izadanje emisije Exkluziv.
Poziv prijatelja nije mogla da odbije iako je nedavno operisala nogu.

Atraktivna Splićanka bila je glavna zvezda prvog ovogodišnjeg Fashion week-a a performans koji je izvela, publiku je ostavila bez daha.
Sa crnim dugačkim noktima, crnim karmionom i u kreaciji iste boje mnoge podsetila je na domino damu a ta titula joj i pristaje s obzirom na to da se gledanost njenog spota za pesmu "Alkatraz"  na sajtu You Tube može nazvati dominacijom na estradnoj sceni.

Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Zamenila štake zgodnim tetoviranim manekenom: Severina na pisti u kočijama!

Izvor: Svet, 31.Mar.2014

Hrvatska pevačica Severina Vučković ne prestaje da iznenađuje publiku. Ona se na reviji u Belekspo centru, u okviru Beogradske nedelje mode, pojavila na sceni u kočijama, koje je pistom vukao tetovirani maneken. Pop zvezda je preko lica nosila crnu masku, prsti na rukama bili su joj prekriveni dugim...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.