Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jul.2018, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina jednom fotografijom oborila priče o razvodu

Iako se ovih dana spekulisalo da se hrvatska pjevačica Severina Kojić razvodi od supruga Igora Kojića, jednom fotografijom je demantovala sve.

Naime, jedna od najpoznatijih zvijezda regiona objavila je na svom Instagram nalogu fotografiju iz rodnog Splita na kojoj pozira sa svojim suprugom i sinom iz prethodne veze sa Milanom Popovićem.

Na njihovim licima se vide sreća i zadoviljstvo, te je sigurno da njihova ljubav cvjeta i više nego ranije. Od razvoda i >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << raznih spekulacija, po svemu sudeći, nema ništa.

Podsjetimo, mediji su ranije ove sedmice objavili da se  Severina viđa sa 10 godina starijim biznismenom iz Splita, te da zbog toga planira da ostavi Igora.
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.