Severina je divna majka! Prve komšije Kojića, progovorile o njenom ODNOSU prema DETETU! EMOTIVNO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2019, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Severina je divna majka!" Prve komšije Kojića, progovorile o njenom ODNOSU prema DETETU! EMOTIVNO!

Neki su i zaplakali!

Pevačica Severina Kojić je na sudu izgubila strrateljstvo nad sinom Aleksandrom, koga je dobila u braku sa biznismenom Milanom Popovićem. Ipak, ona je odlučila da se i dalje bori za starateljstvo zajedno sa sadašnjim suprugom Igorom Kojićem.

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Dec 7, 2019 at 2:55am PST

Ona pored supruga, pronalazi podršku i u čitavoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << porodici Kojić, počev od svekra, pevača Dragana Kojića Kebe i njegove supruge Olje.

 Komšije koje žive u njihovom komšiluku na Bežanijskoj kosi u Beogradu, sa oduševljenjem govore o Severini.

- Potpuno me je oborila sa nogu, bila je prirodna, nasmejana i videlo se da je srećna sa sinom.  Trčkarala je za Aleksandrom po travi, jurili su loptu, bilo je divno gledati to. On se smejao, a meni još uvek ne ulazi u glavu kako je njen bivši partner mogao da joj ga uzme. Ja sam majka i baka i znam da je detetu mesto kraj majke - rekla je Kebina komšinica.

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Oct 2, 2019 at 6:11am PDT

Komšije za Severinu imaju samo lepe reči.

- Pratila sam Severininu karijeru, još ranije, ali kada se udalaza malog Kebu, oduševila me. Tada sam videla da nema predrasude i da njihova ljubav nema ograničenja. Videla sam je samo jednom u kraju i odmah sam tražila autogram. Nisam kod sebe imala mobilni da , bila je veoma ljubazna. Na kraju me je i zagrlila, srce mi je bilo puno zbog toga. Na njenom licu se vidi dobrota, a nemam snage da komentarišem što su joj oduzeli sina, odmah se rasplačem

Da li će Severina uspeti na kraju da se izbori za starateljstvo? Ostaje da vidimo.

"KO KAŽE DA NISAM SKRAŠENA?!" Ceca iznenadila - nikada otvorenije o svom EMOTIVNOM STATUSU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.