Severina i Ostavljena

Izvor: Blic, 26.Jul.2013, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina i "Ostavljena"

Severina Vučković danas je objavila spot za pesmu "Ostavljena". Spot je snimljen u zagrebačkoj Areni na njenom koncertu.

Pevačica je za pesmu napisala i muziku i reči. Na svojoj Fejsbuk stranici je poručila:

- Ova pjesma je posvećena svim ženama. Glazbu i tekst sam napisala dok sam bila trudna. To su one moje male i hermetične melodije s tekstovima namijenjenim svim ženama, kao svojevrsni nastavak pjesama “Pogled ispod obrva” ili “Šta me sad pitaš >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << šta mi je”. Dok smo snimali album ona se svima učinila jako bliskom i emotivnom. Svi koji su preslušavali album su me molili da ju ne zapostavim i da za nju snimim spot. Mislim da je emocija na koncertu u zagrebačkoj Areni bila na najvišoj točki mekoće i zato sam za video odlučila koristiti snimku sa zagrebačkog koncerta. Meni se to jako sviđa.

Pogledajte spot:

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Severina i "Ostavljena"

Izvor: Dzungla.org, 26.Jul.2013

Severina Vučković danas je objavila spot za pesmu „Ostavljena“. Spot je snimljen u zagrebačkoj Areni na njenom koncertu. . OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.