Severina i Igor Kojić ne žive zajedno?

Izvor: Tracara.com, 08.Dec.2018, 07:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina i Igor Kojić ne žive zajedno?

Uprkos tome što je Severina fotografijom demantovala da se razvodi od Igora Kojića, domaći mediji nastavljaju da pišu o krahu ljubavi poznatog para. Igor je, navodno, rešio da se više ne vraća u Zagreb nakon svađe sa suprugom zbog koje se njih dvoje navodno razvode, tvrdi izvor. On se nedavno pozdravio s pojedinim prijateljima i najavio povratak u Beograd, svoj rodni grad koji je napustio pre tri godine kada je oženio hrvatsku >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << zvezdu. “Igor i Seve već neko vreme ne funkcionišu baš najbolje. Slava Igorovog oca Dragana Kojića Kebe je poremetila njihov odnos, a kulminacija se dogodila kada se Seve nije pojavila na koncertu svog svekra. Tog dana ona i Igor su se usput još jednom posvađali i ona se vratila s pola puta za Zagreb. On se jako naljutio i rešio je da ostane u Beogradu pa se javio nekim prijateljima i rekao im da se ne vraća u Hrvatsku,” kaže izvor za beogradske medije. View this post on Instagram A post shared by Severina Kojic (@severina) on Dec 5, 2018 at 5:29am PST Severina je na dan Kebinog koncerta 4. decembra imala u Zagrebu ročište sa ocem njenog sina Milanom Popovićem. Iako je krenula u Beograd, nova svađa sa Igorom se desila preko telefona tokom puta, pa se Seve samo okrenula i vratila u Hrvatsku i ispalila Kebu. Njih dvoje se još uvek ne oglašavaju ovim povodom, kao ni Keba koji je nakon sjajnog koncerta u Beogradu otputovao na nastupe u Bugarskoj.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Novi detalji razvoda Severine i Igora: OVO je navodno bio OKIDAČ?

Izvor: Story, 08.Dec.2018

Igor Kojić, nakon svađe sa Severinom zbog koje se navodno razvode, više neće da se vraća u Zagreb, piše kurir. Kako tvrde upućeni, on se nedavno pozdravio s pojedinim prijateljima i najavio povratak u Beograd, svoj rodni grad koji je napustio pre tri godine kada je oženio hrvatsku zvezdu. –...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.