Severina i Goran Karan na promociji albuma Naša bila štorija! FOTO

Izvor: Svet plus, 17.Mar.2017, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina i Goran Karan na promociji albuma Naša bila štorija! FOTO

Severina Kojić i Goran Karan prisustvovali su promociji "Naša bila štorija", koja je održana u Muzeju grada Splita.

"Blagoslovljena što sam deo ove priče. Kad je Goran prvi put došao kod mene kući kako bi mi odsvirao ove pesme, zatekla se kod mene i moja majka. Prva je počela plakati, a ja odmah za njom. I kad sam, pre neki dan dobila CD, a već je od tog prvog slušanja prošlo osam godina, opet sam zaplakala. Moja mama se ponaša kao da do sada ništa nisam otpevala, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ona samo čeka "Našu bilu štoriju". Rekla mi je kako od "Dalmatinke" i "Virujem u te" nisam ništa otpevala njoj za dušu. Ponosna sam i sretna što sam iz ovog grada i jedva se čekam vratiti u Split", rekla je Severina na promociji.

Kako će koncertna promocija mjuzikla započeti u splitskoj dvorani Gripe 21. aprila, baš na njen rođendan, pevačica se našalila da su joj kolege smestile kako bi ih kasnije vodila na večeru. Ulaznice za koncert na Gripama već su u prodaji. Promocija se nastavila u pesmi i dobrom raspoloženju, a prisutne je nasmejao i autor Neno Ninčević.

"Hvala Bogu da smo svi živi i zdravi i ovoj prekrasnoj ekipi, koja je ovim pesmama dala dušu. Hvala mom gradu što mi je, kao detetu s Brda, dao priliku doći i u centar grada, u ovaj prekrasan muzej, mada sam i ja muzejski primerak, koliko godina imam. Mi smo brzo napisali stvari za ovaj mjuzikl, ali kasnije neke stvari nisu išle tokom koji smo želeli. Mislio sam da neću doživjeti premijeru, ali se nadam da će do koncerta na Gripama biti sve u redu", našalio se Ninčević.
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.