Severina ZABLISTALA U BELOM: Isplivali snimci sa gala događaja, pevačici sija masivan PRSTEN NA RUCI

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 21:53

Severina ZABLISTALA U BELOM: Isplivali snimci sa gala događaja, pevačici sija masivan PRSTEN NA RUCI

Seve na prispelim snimcima mami sve uzdahe...

Davne 1892. godine započet je kao nedelji list u Njujorku, a postao je najuticajniji modni časopis na svetu!  Sada konačno pariramo svetu i u tom smislu, te od sada imamo i svoje izdanje. Stigao je Vogue Adria, a predstavljen je na gala večeri, ovog vikenda u Beogradu.

Beogradsko arhitektonsko čudo, Hala 3 na Sajmu, bila je mesto okupljanja najpoznatijih faca iz sveta mode, a tema koju je nametnuo prvi broj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << domaćeg izdanja, su bile granice između zemalja, između ljudi, one fizičke i one zamišljene.

Severina Vučković rado je pozirala okupljenim medijima u dizajnerskoj haljini bele boje. Haljinu karakteriše klasičan, ženstven kroj maksi dužine i istaknutog deholtea. Detalji koji samu haljinu čine nesvakidašnjom su dubok šlic pri dnu sa zadnje strane, kaiš koji ističe struk i deholte koji je uokviren širokim bretelama.

A post shared by Vogue Adria (@vogue.adria)

Poseban akcenat je na raskoši i "oldgold" stilu, te je čitava priča završena gornjakom poput bolera, sa vrlo bogatim nedovršenim rukavima, što daje posebnu eleganciju ovoj haljini. Pevačica se odlučila za krupne komade luksuznog nakita: kristalne minđuše i zlatno prstenje koje joj je blistalo sa ruku. Možete primetiti i je ove sezone pravi hit "no makeup look", te je Seve ovo odlično ponela. Kreatora je i sama pevačica javno pohvalila.

- Mihano Momosa. Samo sam ga pitala "ljubavi, da li se ja to ponovo udajem" - nasmejano je priznala pevačica.

Da li je kombinacijom bele haljine i zlatnog prstenja nešto tajno poručila, ostaje nam da saznamo.

A post shared by Vogue Adria (@vogue.adria)

Srbija Danas/društvene mreže/prenela M.Đ
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.