Severina: Ulazim u politiku!

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jul.2010, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina: Ulazim u politiku!

Seksepilna hrvatska pevačica Severina Vučković otkrila je da ima političke ambicije i da namerava da se aktivno politički angažuje.

Posle prošlogodišnjeg prepucavanja sa premijerkom Hrvatske Jadrankom Kosor i pevačicinog pritiska da se promeni Zakon o veštačkoj oplodnji, Seve je ovog leta potpisala peticiju kojom sindikati žele da izbore referendum o izmenama Zakona o radu.

"Istina je da sam potpisala peticiju i imam nameru da se političkim angažujem. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Volim nove izazove, politički angažman me zaista privlači i verujem da bih mogla da uspem u tome", samouvereno je rekla pevačica tokom boravka u Sarajevu.

Seve je poručila da je oduševljena Sarajevom.

"Sarajevo film festival je veliki događaj u regionu i svake godine me privuče da dođem u Sarajevo. Festival dodeljuje nagradu "Srce Sarajeva" i to nije bez razloga, jer Sarajevo je jedno veliko srce. Divim se Sarajevu", rekla je Severina.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.