Izvor: Svet, 20.Okt.2010, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina odbila "Parove"

Hrvatska pop zvezda Severina Vučković neće učestvovati u rijalitiju "Parovi", koji će se od novembra emitovati na televiziji Hepi. Menadžer jedne od najlepših eks-Ju pevačica Tomica Petrović kaže da se Seve neće pojaviti u novom rijalitiju sa svojim verenikom. "Severina je odbila ponudu. Ona se neće pojaviti ni u jednoj formi rijalitija, pa ni u 'Parovima'", rekao je za "Press" Petrović.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Seve i Nata zvezde novog rijalitija?!

Izvor: Tracara.com, 21.Okt.2010, 11:44

Novi rijaliti šou, koji od novembra kreće na televiziji Happy, ugostiće brojne selebriti parove u luksuznoj vili na 101 dan! Beogradski mediji spekulišu da će se u rijalitiju pojaviti hrvatska zvezda Severina Vučković i njen dečko Slavko Šainović, kao i novosadska barbika Nataša Bekvalac i...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.